B2C

Waarom kiezen voor een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk?

Op zoek naar een ontspannen vakantie in Zuid-Frankrijk? Dan is een vakantiehuis de perfecte optie! Zuid-Frankrijk is bekend om zijn prachtige landschap, heerlijke wijnen en ontspannen levensstijl. Hieronder geven we je tips en informatie over vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk.

Ontdek het aanbod

Vakantiehuis Zuid-Frankrijk huren bij FranceVilla

Bij FranceVilla vindt u geen duizenden vakantiehuizen op de website, maar een zorgvuldig geselecteerd aantal mooie en goede vakantiewoningen. Elk vakantiehuis in Zuid-Frankrijk is door ons gekozen en wordt regelmatig nog eens bezocht! Verschillende malen per jaar maken we een ronde langs de vakantiehuizen om de kwaliteit te controleren en om ervoor te zorgen dat foto’s en beschrijvingen actueel blijven.

Luxe vakantiehuizen van Nederlandse eigenaars

we houden van de streek, de vakantiewoningen én de mensen; en dat voelt u als u bij ons boekt! Wij bieden u goede, persoonlijke service met indien nodig advies op maat. Jaarlijks verwelkomen we vele trouwe en tevreden klanten die een huisje aan zee of op het platteland willen huren in Frankrijk.

Waarom kiezen voor een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk?

Een vakantiehuis biedt vele voordelen ten opzichte van andere accommodaties. Het grootste voordeel is dat je alle vrijheid hebt. Je kunt zelf bepalen wanneer je ontbijt, luncht of dineert, zonder dat je afhankelijk bent van de openingstijden van een restaurant. Bovendien heb je alle ruimte voor jezelf en hoef je geen rekening te houden met andere gasten.

Een ander voordeel is dat je veel meer privacy hebt dan in een hotel of op een camping. Je kunt doen en laten wat je wilt, zonder dat je last hebt van andere vakantiegangers. Dit is vooral fijn als je met kinderen op vakantie gaat.

Als je een vakantiehuis huurt in Zuid-Frankrijk, heb je bovendien vaak een privézwembad. Dit is ideaal als je even wilt afkoelen na een dagje sightseeing in de warme Franse zon. En als je van plan bent om zelf te koken, dan biedt een vakantiehuis alle benodigde faciliteiten, zoals een keuken met koelkast, fornuis en oven.

Benieuwd welk vakantiehuis in Zuid-Frankrijk aan jouw wensen voldoet? Ontdek het aanbod en boek uw favoriete vakantiehuis in Zuid-Frankrijk eenvoudig bij FranceVilla.

Boek uw favoriete vakantiehuis