B2B

Trek je volgende topmedewerker aan met prikkelende vacatureteksten

Het probleem van meer vraag dan aanbod op de arbeidsmarkt

Herken je dat gevoel? Je zit uren te staren naar een leeg Word-document en je vraagt je af hoe je in hemelsnaam een boeiende vacaturetekst moet schrijven die de juiste kandidaten zal aantrekken. Het lijkt alsof alle woorden, zinnen en alinea’s die je typt, gewoon niet genoeg zijn om de vonk te laten overslaan. Dat is het probleem waar veel organisaties tegenwoordig mee kampen. En geloof me, je bent niet de enige.

Het belang van aantrekkelijke vacatureteksten

De waarheid is: in het huidige competitieve landschap waarin er een overkill is aan vacatures, is een standaard vacaturetekst niet langer voldoende. Het is moeilijk om goed personeel aan te trekken en je moet echt iets speciaals bieden om hun aandacht te trekken. Dat begint allemaal met de manier waarop je je vacatures uitzet. Vergeet niet, je vacaturetekst is vaak het eerste contactpunt tussen jou en je potentiële nieuwe werknemer. Het is je kans om niet alleen de functie te omschrijven, maar ook om te laten zien wat jouw organisatie uniek maakt.

Er is een oplossing!

Tekstbureau Letterzinnig begrijpt deze uitdagingen. Daarom bied ik diensten aan voor het schrijven van originele en aantrekkelijke vacatureteksten. Samen streven we ernaar om werkzoekenden echt te prikkelen en hen te overtuigen om bij jou te solliciteren.

Jouw input, onze magie

Ons proces begint met jou. Je deelt alle informatie over de functie, inclusief de ideale kandidaat, wat de kandidaat kan verwachten, details over de organisatie en de sollicitatieprocedure. Met deze informatie in handen, schrijft Letterzinnig een eerste versie van de vacaturetekst, met een aantrekkelijke schrijfstijl die de aandacht van de lezer vasthoudt.

Samenwerken voor perfectie

Na deze eerste versie krijg je de kans om feedback te geven. Geen zorgen. Ik zie feedback niet als kritiek, maar als een kans om samen te werken en de tekst te perfectioneren. Op basis van jouw feedback pas ik de vacaturetekst aan, met als resultaat de definitieve vacaturetekst voor de openstaande functie.

Bonus: bereik meer kandidaten met sociale media

Maar dat is niet alles. Ik bied ook voorbeeldteksten aan die je kunt gebruiken op je sociale mediakanalen om nog meer potentiële kandidaten te bereiken.

Laat mij je helpen je volgende topmedewerker te vinden!

Dus, ben je klaar om het gesprek aan te gaan over hoe je je volgende topmedewerker kunt binnenhalen? Laat mij je helpen bij het creëren van de perfecte vacaturetekst die de aandacht trekt van de juiste kandidaten.

Bezoek de website van Letterzinnig voor meer informatie over het schrijven van vacatureteksten en hoe ik je kan helpen bij het vinden van je volgende topmedewerker. Laten we samen de vonk laten overslaan tussen jou en je toekomstige werknemers!