B2C

Steigerhouten Buitenkeuken

Een zwoele zomeravond, u en uw vrienden of familie genieten van een heerlijke maaltijd bereid op uw eigen buitenkeuken. De geur van gegrilde groenten en vlees vult de lucht en het gelach en gepraat van uw gasten klinkt door de tuin. Dit is echt leven, buiten genieten van het eten van de steigerhouten buitenkeuken. Dit is wat leven is, dit is waar u gelukkig van wordt. Kies voor een steigerhouten buitenkeuken en maak elke avond een gezellige avond.

Voordelen van een steigerhouten buitenkeuken

Een steigerhouten buitenkeuken is de perfecte aanvulling op uw tuin. Met drie belangrijke voordelen is dit een keuze die u niet zult betreuren.

Voordeel 1: Robuustheid – Het steigerhout is sterk en duurzaam, en gaat jarenlang mee onder alle weersomstandigheden.

Voordeel 2: Aantrekkelijk design – Met zijn natuurlijke uitstraling past een steigerhouten buitenkeuken perfect bij de stijl van uw tuin en zal zeker indruk maken op uw gasten.

Voordeel 3: Flexibiliteit – Een steigerhouten buitenkeuken is makkelijk aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften. Wilt u een wijnkoeler in de buitenkeuken, een kraan of alleen een BBQ? Alles is mogelijk.

SteigermeubelsXL is al vele jaren een begrip op het gebied van steigerhouten meubels. Van buitenkeuken tot loungebank, van eettafel tot bed, alle meubels voor huis en tuin vindt u in ons assortiment. Wij maken onze meubels in onze eigen meubelmakerij en garanderen daarmee een hoge kwaliteit, maar ook de flexibiliteit om meubels volledig op maat te maken.

Kom gerust eens langs in onze showroom in Lommel of bezoek onze website voor uitgebreide informatie.