B2B

SitiHost, kwaliteitshosting voor de online ondernemer

In het doolhof van 1001 hostingaanbieders zijn er maar een paar die zich echt onderscheiden. SitiHost is daar één van. Specialist in hosting van WooCommerce webshops en WordPress websites.

Dankzij onze supersnelle hardware, CDN Netwerk, 24 uurs monitoring, persoonlijke en telefonisch benaderbare support en bijna onbegrensde service kiezen steeds meer ondernemers voor de persoonlijke aanpak van SitiHost

Online ijzersterk

Waarom wij gewaardeerd worden door onze klanten? Wij zetten ons in om voor jou de beste hosting te bieden. Passend bij jouw onlinediensten.

Maar daar eindigt het niet. Wij zorgen voor goede beveiliging, updates van onze supersnelle servers en software zodat jij er geen slapeloze nachten door hebt.

Onze pakketten vergelijken?

Via deze link vindt jij een compleet overzicht inclusief een goede omschrijving waarvoor deze pakketen zijn bedoeld. https://sitihost.nl/hostingpakketten-vergelijken

VPS en Dedicated servers op maat

Naast de standaard pakketten bieden wij ook hosting op maat voor groeiende ondernemingen. Zowel VPS als Dedicated servers die door ons beheerd worden. De voordelen van VPS en Dedicated lees je hieronder al.

Wil je meer weten? Stel je vraag via ons salesteam per mail of bel 0181-63 11 33