Webwinkels

Saponi: Alles voor jouw baby, peuter of kleuter. Van kleding tot verzorgingsproducten en speelgoed.

Ontdek de wereld van Saponi
Leuk dat je even de tijd neemt om te ontdekken wat Saponi voor jou en je kleintje kan betekenen. Wij zijn er trots op dat we een breed assortiment aanbieden dat met zorg en liefde is samengesteld. Van de zachtste boxpakjes en broekjes tot de meest praktische slaapzakjes en verzorgingsproducten – we hebben aan alles gedacht.

Babykleding die meegroeit
Onze collectie babykleding is met zorg uitgekozen en biedt comfort en stijl voor de allerkleinsten. Van rompertjes met lange mouwen voor de koudere dagen tot luchtige topjes voor de zomer – we hebben kleding die meegroeit met je kleintje.

Speelgoed voor elke fase
Speelgoed is niet alleen leuk, het is ook essentieel voor de ontwikkeling van je kind. Daarom bieden we speelgoed dat de zintuigen prikkelt en de fantasie stimuleert. En mocht het favoriete speeltje ooit kwijtraken, geen nood! Wij adviseren altijd een reserve-exemplaar in huis te hebben.

Slapen & verzorging met kennis
Slapen is zo belangrijk voor je kleintje. Wij bieden producten aan die niet alleen comfortabel zijn, maar ook veilig. Wil je meer weten over de TOG-waarde van onze slaapproducten? We leggen het je graag uit, zodat je kindje altijd de juiste warmte krijgt.