B2C

Rijschool Bakker Leeuwarden

Rijschool Bakker Leeuwarden is een kleinschalige autorijschool waar je ontspannen en ook nog eens betaalbaar je rijbewijs haalt. Bij ons staat rust en persoonlijke aandacht tijdens jouw rijlessen hoog in het vaandel.

Onze instructeur voldoet aan de voorwaarden van de WRM om rijlessen te mogen geven en is tevens bevoegd om gebruik te mogen maken van de Rijopleiding in Stappen.

Volgens onze leerlingen zijn de rijlessen leerzaam en gezellig en krijg je bij onze rijschool een waardevolle rijopleiding en begeleiding. Jij wordt opgeleid tot een verantwoorde bestuurder die zich veilig door het huidige verkeer kan voortbewegen in de auto.

Na 22 jaar te hebben gewerkt in het voortgezet onderwijs, heb ik het besluit genomen om rijinstructeur te worden en mijn eigen rijschool te gaan beginnen in Leeuwarden. Autorijden vond ik altijd al leuk en daarnaast vind ik het nog steeds een mooie uitdaging om mijn leerlingen iets (nieuws) te leren en ze de aandacht te geven die ze nodig hebben en verdienen. In het voortgezet onderwijs is dat vanwege de alsmaar toenemende groepsgrootte steeds lastiger.

Heb jij meer uitleg nodig, dan krijg je die. Wil je een extra demonstratie of juist geen demonstratie, geen probleem. Het lesprogramma wordt aangepast aan jouw leerbehoefte, jij moet namelijk het maximale uit de rijlessen halen.

Je betaalt bij ons per 10 rijlessen vooruit (in overleg 5), de TTT en/of examen worden pas in rekening gebracht als deze kunnen worden aangevraagd.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen bij mij in de lesauto voor jouw GRATIS en geheel vrijblijvende proefles.

Met vriendelijke groet,
Marcel Bakker

Rijschool Bakker Leeuwarden