Webwinkels

Met cadeau stickers leuk je cadeaus op!

Leuk je artikelen op met cadeau stickers! Plak de cadeau sticker bijvoorbeeld op cadeau artikelen of inpak papier. Je kunt kiezen uit verschillende formaten, kleuren, teksten en designs.

Cadeaustickers eenvoudig online bestellen

Bestel onze cadeaustickers makkelijk en snel online! Kies uit je gewenste kleur, design en aantal. Deze cadeaustickers kun je op verschillende manieren gebruiken. Breng de sticker bijvoorbeeld aan op cadeaus of gebruik ze als onderdeel van je webshop verpakking. Of je nu extra aandacht wilt geven aan je artikelen of een verpakking wilt opleuken. Voor elke toepassing hebben wij een passende oplossing.

Wissel je kado stickers af met onze combi sets

Wissel nu op een leuke manier je kado stickers af met onze combi sets! Zo kun je de kado sticker afwisselen op verschillende kado’s. Het plakken blijft leuk en je kunt de kado’s voorzien met stickers van verschillende kleuren of designs.

Stickers met verschillende teksten zoals kado en kadootje

Kadostickers met bijvoorbeeld de opdruk kadootje voor jou van 30 of 40mm in verschillend kleuren en designs. Gebruik de sticker op inpak papier of als onderdeel van je webshop verpakkingsmateriaal. De kadostickers worden bedrukt op A4 stickervellen en zijn eenvoudig op te bergen.

Stickers met cadeau voor winkels en webshops

Kies uit ons enorm ruime assortiment stickers met teksten zoals kado, cadeautje of kadootje voor jou. Plak de stickers voor je winkel op inpak papier of als onderdeel van je webshop verpakking. Selecteer je cadeausticker ontwerp en geef die extra aandacht aan kadootjes die het verdienen! Ideaal voor winkels, webshops of gewoon als finishing touch voor je kado!

Geef je cadeauverpakking de finish touch met stickers

Geef je cadeauverpakking de finish touch met onze toffe cadeau stickers! Zo geef net even die extra aandacht aan cadeaus en is het een feestje om het cadeau uit te pakken!