B2C

Luxe badk

EAVY | Tips voor zelfklevende handdoekhaakjes

Rondslingerende handdoeken? Maak een einde aan de rommel in je keuken, badkamer of toilet door gebruik te maken van zelfklevende handdoekhaakjes van EAVY (extra krachtig). Hieronder vind je 4 korte tips voor het kiezen van de juiste zelfklevende haakjes.

Waarom kiezen voor zelfklevende handdoekhaakjes? Handdoek- en theedoekhaken zijn onmisbaar voor een opgeruimde en overzichtelijke ruimte. Deze zelfklevende haakjes zorgen ervoor dat iedereen weet waar de handdoeken hangen, en zijn een eyecatcher voor jezelf en je gasten.

Tips voor handdoekhaakjes

  • DESIGN: Kies voor een design en kleur die aansluiten bij de ruimte (badkamer, keuken, toilet) voor een mooie uitstraling.
  • EENVOUDIGE MONTAGE: Zelfklevende handdoekhaken zijn eenvoudig te bevestigen en te vervangen zonder extra gereedschap.
  • HOOGTE HANDDOEKHAAKJES: Er is geen standaard hoogte voor het ophangen van de zelfklevende haakjes. De hoogte is afhankelijk van de lengte van de handdoek en de plek waar ze hangen. Een handdoek in de badkamer of keuken wordt veelal op ongeveer 90 cm hoogte gehangen.
  • HOEVEEL HAAKJES: In het toilet is het handig wanneer je 1 of 2 haakjes monteert. Voor een keuken of badkamer varieert dit aantal vaak van 2 tot 4 haakjes.

Doe jij jezelf en je badkamer een plezier door voor een handdoekhaak te kiezen die zowel praktisch als stijlvol is. De zelfklevende haken van EAVY bieden de ultieme oplossing: gemak zonder gaatjes in de tegels. Klik nu en ontdek nog veel meer tips en inspiratie!