B2C

Kinderfeestje Noord-Brabant organiseren? Vakantiepark De Bergen is dé locatie!

Vakantiepark de Bergen is een geweldige locatie voor het perfecte kinderfeestje Noord-Brabant! Met o.a. een grote binnen- en buitenspeeltuin, strandbad, electrocross en midgetgolf kunnen kinderen van alle leeftijden zich uitstekend vermaken.

Het leukste kinderfeestje Noord-Brabant

Houdt jouw kind van lekker binnen spelen? Of juist van heerlijk buiten ravotten? Bij Vakantiepark de Bergen hebben wij alle faciliteiten in huis om een onvergetelijk kinderfeestje in Noord-Brabant mogelijk te maken.

Ontdek wat er allemaal te doen is

Binnenspeeltuin met spannende attracties

Bij Vakantiepark de Bergen vind je een prachtige binnenspeeltuin waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. De avonturenspeeltuin staat vol met de leukste speeltoestellen, waaronder de Wild-West fabriek met daarin de leukste klimtouwen en glijbanen. Of bezoek de luchtballon en stijg tot grote hoogte in deze leuke attractie. Klim tenslotte op de vulkaan om de reis compleet te maken. Het thema van de binnenspeeltuin in Brabant is een reis om de wereld in 80 dagen. De kinderen kunnen hier dus een heuse wereldreis maken.

Buitenspeeltuin met lange glijbanen, uitdagende klimrekken en meer!

Naast de binnenspeeltuin is er ook een buitenspeeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven op hoge schommels, stoere klimrekken, prachtige lange glijbanen, touwladders en kleurrijke springkussens. Voor de dierenliefhebbers is er een ritje op de pony’s. Ze mogen uiteraard ook geaaid worden. Houden de kinderen wel van een beetje sensatie? Dan kunnen ze zich helemaal uitleven op de unieke skelterbaan met licht, geluid, rookmachines en een tunnel als tijdmachine! Urenlang onbezorgd en veilig speelplezier!

Bestel tickets