B2C

Heerlijk genieten in een vakantiehuis aan het water in Friesland

Water, water, water… Een vakantie dicht bij een meer kan een enorm verschil maken of het als leuk wordt ervaren. En dat biedt Camping & Vakantiepark Bergumermeer. Met een prachtige ligging aan het Bergumermeer in Friesland én vakantiehuizen met directe ligging aan dit meer. Kom je ook genieten in een van onze vakantiehuizen in Friesland aan het water?

Vakantiehuizen direct aan het water

Dat zijn: Vakantiehuis A, Vakantiehuis B, Waterlodge (4-persoons), Waterlodge Type 2 (6 persoons) en  Waterlodge Type 1 (6 persoons).

Vakantiehuizen

Vakantiehuis A en Vakantiehuis B liggen direct aan het Bergumermeer. Ze beschikken over alle voorzieningen om jouw vakantie aan het water zo aangenaam mogelijk te maken. Deze vakantiehuizen worden door onze gasten ook wel bestempeld als villa’s!

Waterlodges

De waterlodges gaan helemaal op in een vakantie aan het water. Ze beschikken zelfs over een eigen jachthaven, zodat je je boot altijd dichtbij hebt. De waterlodges liggen op ruime kavels en sommige lodges hebben zelfs 2 terrassen!

Ontdek de vakantiehuizen aan het water

Het Bergumermeer

Onze camping ligt direct aan het Bergumermeer. Dit Friese meer leent zich uitstekend om watersporten te beoefenen, vissen of met een bootje varen. Vanuit je vakantiehuis aan het water kan dit allemaal!

Kom je ook naar Camping & Vakantiepark Bergumermeer? Tot snel in Friesland!

Vakantie boeken