B2C

Dit is de leukste camping op de Veluwe

Op zoek naar de leukste camping op de Veluwe? Veluwecamping ’t Schinkel is dé plek waar plezier en ontspanning samenkomen voor het hele gezin. Bij ons staat het welzijn van uw kinderen centraal, en daarom hebben we talloze faciliteiten op onze camping op de Veluwe om hen optimaal te vermaken.

De leukste kindercamping op de Veluwe

Vermaak op de Veluwe voor zowel jong als oud is ons motto. Het thema van onze camping is een “koninklijk verblijf”, en dat merkt u aan de vorstelijke service die wij bieden. Speciaal voor de kinderen zijn alle faciliteiten gehuld in een koninklijk jasje, want bij ons zijn alle gasten koningen en koninginnen!

Enthousiast recreatieteam

Het enthousiaste animatieteam doet er alles aan om de kinderen de leukste ochtenden, middagen en avonden te bezorgen. Ze nemen de kinderen mee op avontuur en laten ze kennis maken met verschillende spelletjes.

Zwembad en kinderbad

Aan zwempret geen gebrek! Er is een zwembad aanwezig en voor de allerkleinsten is er een peuterbadje. Iedereen beleeft volop waterpret bij Veluwecamping ’t Schinkel.

Nog veel meer!

Onze dierenweide, het verfrissende zwembad en de avontuurlijke binnenspeeltuin behoren tot de favoriete plekken van vele vakantiegangers die u al zijn voorgegaan. Wij begrijpen als geen ander dat wanneer uw kinderen genieten, u als ouder ook met volle teugen kunt ontspannen.

Kamperen of huren?

Of u nu kiest voor kamperen op de Veluwe of liever een comfortabele accommodatie verkiest, de keuze is aan u!

Honden zijn van harte welkom op onze camping, dus ook uw trouwe viervoeter kan genieten van de prachtige Veluwse natuur.

Vakantie Veluwe boeken