B2B

De beste kwaliteit valbeveiliging

Als het gaat om werken op hoogte, is veiligheid altijd de belangrijkste prioriteit. Een van de belangrijkste manieren om dit te waarborgen is door het installeren van valbeveiliging. VDE Vangnetten biedt diverse dakconstructies die zorgen voor een veilige werkplek, waaronder:

  • Dakrandbeveiliging (zowel schuin als plat dak)
  • Vangnetten
  • Trappentorens

Waarom valbeveiliging huren?

Een veilige werkomgeving is voor iedereen belangrijk, vooral als het gaat om werken op hoogte. Elk jaar vallen er gemiddeld 156 mensen tijdens hun werk van een dak of verdieping, waarbij in de meeste gevallen geen (goede) valbeveiliging aanwezig was. Het plaatsen van veilige dakconstructies, netten of steigertrappen kan daarom aanzienlijk bijdragen aan het creëren van een veilige werkomgeving voor jouw werknemers.

VDE Vangnetten: De specialist in valbeveiliging

Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit valbeveiliging, dan ben je bij VDE Vangnetten aan het juiste adres. Wij leveren valbeveiliging van topkwaliteit door heel Europa. Maatwerk is mogelijk.

Gecertificeerd volgens de laatste wettelijke richtlijnen

Of je nu op zoek bent naar dakrandbeveiliging, veiligheidsnetten of trappentorens, VDE Vangnetten biedt het allemaal. En omdat veiligheid voorop staat, worden alle systemen zorgvuldig ontworpen en geïnstalleerd om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Offerte aanvragen